Answer:
Should ticktock be banned? No because ticktock is very entertaining and fun. It makes people laugh and cry. Ticktock gives people the opportunity to shine. Ticktock can create great opportunities because on Ticktock you can go viral and become famous and with that fame it brings money. The money can be very helpful to people's families or for people who really need money to help them . Ticktock can be very addicting up to the point where you don't realize how late it is and you need to sleep. Ticktock can mess up people's sleeping schedule. Ticktock is a app where you and others can create 30-90 second videos of whatever you want. I would feel sad if ticktock was banned because it brings a lot of joy and happiness into my life.
Explanation:
Answer:
D) reading, ideal, implement
Explanation:
The passage talks about the reading culture of a young boy named Randall which was greatly inhibited by the fact that his teachers introduced a lot of old books for them to read, and which he and other students could not really relate to. His perception of what was ideal was a mixture of both old and new books which would create a sort of balance and make reading more enjoyable.
He proposed the idea to his teachers and they promised to implement it. These three keywords: reading, ideal, implement, set the tone of the passage.
Answer:
The speaker actually knows if humpty dumpty is an egg.
Explanation:
in the song it does not say if humpty dumpty is a egg