2.2 I think that's the answer
Answer:
C.
Junk food is not ideal for regular consumption because it has little nutritional content and excessive calories, which may lead to health issues.
Explanation:
This is the mural or the point of the passage.
The action verb we all agree for chili thats hot is dang or ouch urwelcome
I’m keen to work in kfc because I want to learn more about it and I want to experience this 1st hand. I also feel that I can handle this job & I believe in myself & wanna fulfill my goal.
the correct text in the passage, the two parts of this excerpt from Leo Tolstoy's The Death of Ivan Ilyich reflect the author's opinion that the members of the rising middle class can never throw off their emotional masks is discussed below:
<h3>What is the summary of " The death of Ivan Ilyich"</h3>
The Death of Ivan Ilyich, regarded as one of the best examples of a novella, chronicles the tale of a high-court judge in 19th-century Russia and his suffering and passing due to a terminal disease.
Ivan Ilyich desired to cry, to be patted, and to be comforted; nevertheless, when his colleague Shebek arrived, Ivan Ilyich adopted a grave, solemn, and profound demeanor. More than anything else, this lie inside and around him tainted his final days.
Learn more about " The death of Ivan Ilyich" here:
brainly.com/question/1350943
#SPJ1