Answer:
here was an excitement in her voice that men who had cared for her found difficult to forget: a singing compulsion, a whispered “Listen,” a promise that she had done gay, exciting things just a while since and that there were gay, exciting things hovering in the next hour.
Explanation:
In this passage from Chapter 7, Nick is trying to pinpoint what is so elusive about the quality of Daisy's voice. Gatsby notes that her voice is "full of money," meaning she has the tonal quality of never knowing want, of having always been well provided for, of being elitely educated.
Answer: the subject is the math test
Explanation:your talking about it
Answer:
B
Explanation:
Since its talking about their relationship, B sounds like the best answer
Parallel structure is about the same grammatical structure being used at multiple places in the text. The correct answer is: <span> a) words, phrases, or sentences that have the same grammatical structure</span>
How am I supposed to know if I haven’t read the paragraph.