Answer:
In their arguments, the writers of both declarations agree that the existing government.
A. has gotten its power from the people whom it governs
Explanation:
Power comes from the people to the state, which in turn, exercises the power on behalf of the people. This is the basis for all forms of democratic governments and expressions. Without the people entrusting their powers to the state, the state lacks powers of its own. Therefore, there must be accountability for the use of the entrusted powers, otherwise a state of anarchy will prevail.
Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
The following can be used <span>as a hook in the introduction of an informative essay:
</span>an analogy<span><span> -explanation of one thing in terms of another, comparison of two thing,the ways in which they are alike </span>are highlighted
a dictionary definition - the terms that are used in the essay can be defined with dictionary definitions
an in-depth analysis</span><span> - examination of the components of the object of interest</span>
Answer:
Theresa can swim very fast. (Theresa puede nadar muy rápido.)
Explanation: