Answer:
The writer uses metaphor to tell the audience that England will defeat Germany in the war.
Explanation:
According to the given excerpt from the speech "Cause of the Great War", the narrator talks about how Great Britain and other countries begged Germany not to invade Belgium because if they did so, their Allies would fight back, but they refused to take heed and tried to act like they were the ones that started the war.
The statement that accurately describes the use of rhetorical devices in this excerpt is that the writer uses metaphor to tell the audience that England will defeat Germany in the war.
keep trying as they delete mainly the question which are unapproachable and if they are deleting means your questions wouldn't be appropriate or there would be any problem with the app just for some little thing don't delete the app I know it's sometime frustrating but keep trying I thing your question wouldn't be deleting further as these questions aren't been deleted so it can be that your other question wouldn't be deleted
so you shouldn't be deleting this app and I hope you'll not delete it and if it still deleting that it's your choice but for the while don't delete the app
This is the main structure:
Each incorporates non-English words
Explanation:
The use of the words like 'tortillas' and exoticizing of the lands that are being talked about int he passage are the strategies of the author to introduce the reader to this feeling of being exotic in the place and to the place one is in.
The first passage is about a person who sees the baggage of their culture
The other is about one that refuses to see the culture they themselves have and are looking for something that is exotic to them and thus alluring.
The text reveals that the five nations considered obedience to be the most important virtue, as option C shows.
<h3>How is this possible?</h3>
- The text shows how nations value obedience.
- The text shows that obedient people are welcome in the nations.
- The text shows that obedient people have privileges.
According to the reading of the text, we can see how much the members of the five nations care about the obedience of their members. This is because obedience maintains social order and allows everyone to act by the normal morals and ethics established in society.
As such, the five nations believed that obedient people would be welcome in their territory and would be treated with privilege and kindness.
Learn more about the Five Nations:
brainly.com/question/14278893
#SPJ1
Answer:
C
Explanation:
It is a good Idea to use all the information you can use