1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
monitta
3 years ago
13

Which two points of view are used in this excerpt from “Games at Twilight” by Anita Desai?

English
2 answers:
Alina [70]3 years ago
8 0
A.) third-person omniscient and C.) third-person limited 
Assoli18 [71]3 years ago
5 0

Answer: A.) third-person omniscient and C.) third-person limited.

The third-person omniscient point of view is a way of telling a story in which the narrator knows the thoughts and feelings of all the characters in the story. On the other hand, the third-person limited point of view is fixed or "limited" to a particular perspective. In the omniscient point of view, the narrator is free to move between characters, and can know all of them equally well. In the limited point of view, the narrator only knows the thoughts and feelings of one character, and the other ones are usually described using pronouns such as "he" and "she."

You might be interested in
Read this excerpt from the speech "Cause of the Great War" delivered by British Prime Minister David Lloyd George after World Wa
solong [7]

Answer:

The writer uses metaphor to tell the audience that England will defeat Germany in the war.

Explanation:

According to the given excerpt from the speech "Cause of the Great War", the narrator talks about how Great Britain and other countries begged Germany not to invade Belgium because if they did so, their Allies would fight back, but they refused to take heed and tried to act like they were the ones that started the war.

The statement that accurately describes the use of rhetorical devices in this excerpt is that the writer uses metaphor to tell the audience that England will defeat Germany in the war.

4 0
3 years ago
Because they keep on deleting my questions and answers. ​
Black_prince [1.1K]

keep trying as they delete mainly the question which are unapproachable and if they are deleting means your questions wouldn't be appropriate or there would be any problem with the app just for some little thing don't delete the app I know it's sometime frustrating but keep trying I thing your question wouldn't be deleting further as these questions aren't been deleted so it can be that your other question wouldn't be deleted

so you shouldn't be deleting this app and I hope you'll not delete it and if it still deleting that it's your choice but for the while don't delete the app

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
My friend had concluded that if he took his language and culture out of his poetry, he stood a better chance of
Rama09 [41]

This is the main structure:

Each incorporates non-English words

Explanation:

The use of the words like 'tortillas' and exoticizing of the lands that are being talked about int he passage are the strategies of the author to introduce the reader to this feeling of being exotic in the place and to the place one is in.

The first passage is about a person who sees the baggage of their culture

The other is about one that refuses to see the culture they themselves have and are looking for something that is exotic to them and thus alluring.

4 0
3 years ago
What does the following passage from Article 2 mainly reveal about the Five Nations (paragraph 5)?
sleet_krkn [62]

The text reveals that the five nations considered obedience to be the most important virtue, as option C shows.

<h3>How is this possible?</h3>
  • The text shows how nations value obedience.
  • The text shows that obedient people are welcome in the nations.
  • The text shows that obedient people have privileges.

According to the reading of the text, we can see how much the members of the five nations care about the obedience of their members. This is because obedience maintains social order and allows everyone to act by the normal morals and ethics established in society.

As such, the five nations believed that obedient people would be welcome in their territory and would be treated with privilege and kindness.

Learn more about the Five Nations:

brainly.com/question/14278893

#SPJ1

6 0
2 years ago
Which of the following is true?
cupoosta [38]

Answer:

C

Explanation:

It is a good Idea to use all the information you can use

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Which literary device does this passage best exemplify?
    15·2 answers
  • Which of the following describes the structure of this excerpt best?
    14·2 answers
  • when your reading an essay or assignment, you can determine the relative importance of the ideas expressed in material by
    7·1 answer
  • Have you ever been confused by your identity or gone a phase that didn't seem true to yourself? ​
    14·1 answer
  • You've decided on an idea for an essay you need to write what do you do next
    7·2 answers
  • Assess the following statements and select the sample that illustrates an editing error.
    9·1 answer
  • What does this picture mean?
    11·1 answer
  • *
    6·1 answer
  • In the Ramayana, what quality does the character of Rama embody?
    8·2 answers
  • Make a sentence that has the word stomach and the root word gastro/ gastr
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!