According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Answer:
It took 50 and 1/2 years.
Explanation:
African American men were granted the right to vote on February 3, 1870 due to the ratification of the 15th amendment. Women were not allowed to vote until August 18, 1920; so it took about 50 and 1/2 years.
<span>Retained earning is one such source for long-term financing needs of the company. It is accumulated over a long period and is favourable source in such case.</span>
Answer:
Hello! Your answer is D) Ted cruz
Explanation:
Hope I helped! Brainiest plz!♥ Have a nice afternoon. Hope you make a 100%! -Amelia
Answer:
A. Self-esteem depends on the situation in which a person finds himself or herself.
Explanation:
Finding yourself may sound like an inherently selfish goal, but it is actually an unself-centred process that is at the root of everything we do in life. In order to be the most valuable person to the world around us, the best partner, parent etc, we have to first know who we are, what we value and, in effect, what we have to offer.