Answer:
D
Explanation:
The passage is unclear for the following reasons.
1. Slavery was still allowed even though all men were supposedly created equal.
2. At the time, only property owners could vote.
3. The passage says nothing about women's rights, which would start a century long process of desegregation amongst gender.
I believe the answer is: b. <span> Ennis alerted his superiors to the existence of secret evidence but, when they ignored it, Ennis did not make the evidence public. He remained silent.
Withholding information usually is not the actions that taken by the honest individuals. Ennis actions indicate that He could receive something from the superiors that make him feel justified to stay silent rather than showing all the evidence to the public.</span>
Answer: p^2 + 4q^2 + r^2 + 4pq + 4qr + 2pr
Explanation:
We need to expand (p+2q+r)^2
We know that (x+y+z) ^2 = x^2 + y^2 + z^2 + 2xy + 2yz + 2xz
Here x = p,y = 2q and z = r
Therefore (p+2q+r)^2 = (p)^2 + (2q)^2 + (r)^2 + 2(p)(2q) + 2(2q)(r) + 2(p)(r)
= p^2 + 4q^2 + r^2 + 4pq + 4qr + 2pr
Although there was a plethora of factors preventing African Americans from advancing economically during the 1950s, the most significant was B.)<span> poor educational opportunities</span>.