#4 would be your answer, because he's being tested against all of these forces
        
             
        
        
        
Answer:
Margie is a future student. At night on 17th May 2157,she wrote that Tommy found a real book. Actually, she was bored of her school room and thought that how much fun it was in the school of early days i.e. our time or the school of the present days.
Explanation:
 
        
             
        
        
        
Answer: A critical reader is someone who reads a book or passage or information and specifically dwell on a particular paragraph or line to make sure that he gets the main meaning of the paragraph.
A non-critical reader is someone who read a book or passage or information just for fun or leisure or to either follow up a character in the passage. 
Explanation:
 
        
             
        
        
        
This idea is evident in our society today because we are supposed to cherish every one and everything’s life.