I think the answer is d) sculptors shape
Answer: A stanza is to poetry like a paragraph is to a <u><em>story</em></u>.
Explanation: a stanza is almost like a paragraph the poetry is like a story so that's why <u><em>story</em></u> is the answer.
Answer:
I looked it up but u can put it in ur own words if u want
Explanation:
While unmarried girls were supposed to follow their fathers and married women follow their husbands, widows had no male figure to guide them. Puritan widows could sue or be sued in a court of law, could own land, and could discipline any children or servants in their households
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1