Answer:
Just describe it in your own words and make sure you and periods and details in your story/essay.
Explanation:
Essentially the poem is about triumph over adversity. It is about strength and courage, and fortitude. It is about not accepting one's vulnerability in the face of domination. And basically it is about joining together with one voice and saying, we will overcome!
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.
Answer:
EEEEEEE
Explanation:
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Answer:Carlson is confused because he doesn't understand true friendship. This relates to the theme of male friendship as not many guys travel together and many are alone.
Explanation: