Answer:
The correct answer is because the over-consume
Explanation:
The over-consumption of the services provided by health insurance companies are athe main reason of the inefficency of the system because in the end the consumer is paying a price that is below the standards for these services provided because of the nominal fee so the unbalance in the system's market ends up affecting the whole system in a very negative way, leading to an inefficient outcome.
Answer:
d. A and B
Explanation:
The Progressive Era was a period of widespread social activism and political reform across the United States that spanned the 1890's to the 1920's. According to my research on the progressive era, I can say that based on the information provided within the question this meant a rise in union activism and a loss of personal autonomy for skilled working under scientific management.
I hope this answered your question. If you have any more questions feel free to ask away at Brainly.
Answer:
As a peninsula, the people of Greece took advantage of living by the sea. The mountains in Greece did not have fertile soil good for growing crops, like in Mesopotamia, but the mild climate allowed for some farming. The Greeks, like many other ancient civilizations, felt deeply connected to the land they lived on.
Explanation:
The passage describes the Hindu belief that every person has a soul, and it is a form of Brahman.
Answer: Option B.
Explanation:
Upanishads are the Sanskrit texts which contains spiritual and philosophical teachings and the main ideas of Hinduism are developed from the Upanishads. The following quote in the passage is a part of the belief held by Hinduism which relates to reincarnation. The ‘self’ in the excerpt relates to the soul. The soul is a form of Brahman, which means it is eternal and infinite. It cannot be created, nor it can be destroyed. The quote states that the soul cannot be destroyed, even though the body is destroyed or killed. When a person dies, his soul remains, and that takes form in different physical body and a new life begins.
The independent variable is the temperature.
The study aims to assess how the temperature level affects another variable, that, in turn, will be the dependent variable: the mood of the participants. The aim of the study is to conclude whether it is possible or not to infer causality between those two, in other words, to see whether different levels of temperature (<em>the cause</em>), trigger the emergence of a certain type of mood <em>(the effect).</em>