<span>When Mr. Pirzada Came to Dine” by Jhumpa Lahiri. Then, reread the lines indicated with each question below. Answer each ... Explain what the details reveal about Mr. Pirzada's life and about his character. Speculate ... Lines 357–371:Explain what this passage reveals about Mr. <span>Pirzada's personality</span></span>
This question seems to be incomplete. However, there´s enough information to find the right answer.
Answer:
In his book How Children Succeed: Grit, Curiosity, and the Hidden Power of Character, Paul Tough uses James Black's story as an example of how although having good cognitive abilities is necessary, hard work and proper education is much more important to turn intelligence into academic success.
Explanation:
James´amazing talent at playing chess, which usually indicates a high intelligence, didn´t match his academic results despite his teacher´s efforts. According to Tough, James´main obstacle was the deficiency of his education throughout his life, and not a lack of resolution or intellectual capacity. Furthermore, he praises Elizabeth Spiegel, James´teacher, for her efforts to get the kid to get better academic achievements, and claims that it´s teachers like her who actually understand educational needs and the importance of helping students develop their own intellectual abilities.
Answer:
Five sisters in Texas find a dead body along the river border, and take a magical journey to return the dead man to his family in Mexico with the help of a ghost. Returning home to Texas turns into an odyssey, a Mexican American version of The Odyssey.
Explanation:
Answer:
But the rose-colour swiftly faded." I emphasize with this phrase/quote as it symbolises that the warmth of the colour rose was fading away, which shows that something dreadful had occured for this to happen. The verb "swiftly" means quickly showing a quite similarity of someones life ending. Comparing to the rest of the extract this phrase shows how the sky was drained out of its colour. This phrase implies the sky is slowly loosing its happy touch which gives off some sort of hope to the reader.
Answer:
In my thinking it is an independent clause, isn't it?