Answer:
The answer is C
Explanation:
If someone were to go to hell, it would be hard for them to survive and they would look tired and tortured, from being in hell. So it would make the most sense that if a person described a person as someone who "looks as if he was dead and in hell now," that that person would look horrendous from living a hard life.
Hope you get this question correct. Have a great day! :)
 
        
                    
             
        
        
        
The connotation of narrow in the passage creates a feeling of D.  "suffocation".
<h3>What is the meaning of connotation?</h3>
Connotation is an idea or feeling that a word invokes for a person in addition to its literal or primary meaning.
Here the connotation of narrow in the passage creates a feeling of  "suffocation"
Complete question:
But a bird that stalks down his narrow cage...
The connotation of narrow in the passage creates a feeling of
indifference.
monotony.
satisfaction.
suffocation.
Learn more about connotation at:
brainly.com/question/1529095
#SPJ1
 
        
             
        
        
        
Answer:
Hamlet and pyrrhus are alike because they both want revenge for the death of their fathers but they are unlike too because pyrrhus seeks revenge and he is remorseless but Hamlet on the otherhand, find it hard summoning the courage to kill his uncle.
Explanation:
Pyrrhus doesnt have remorse about killing Priam because he sees it as an eye for an eye justice. This is in contrast to Hamlet who feels that if he can have courage to kill his uncle will justify everything.
Unlike pyrrhus, Hamlet pretends to be insane so people will see him as unserious and thus confirm the fact that his uncle killed his father. and in the course plans to murder his uncle. but pyrrhus is in trogan house to get access to priam and deal him justice by stealth. pyrrhus is more courageous but Hamlet is not a man of violent actions.
 
        
             
        
        
        
In this excerpt, we can read the conclusion of Victor Frankenstein about science: in the 19th century, scientists pursue their studies at any personal or moral cost:
"With a confusion of ideas  only to be accounted for by my extreme youth and my want  of a guide on such matters, I had retrod the steps of nowledge  along the paths of time and exchanged the discoveries  of recent inquirers for the dreams of forgotten alchemists.  Besides, I had a contempt for the uses of modern natural  philosophy. It was very different when the masters of the  science sought immortality and power; such views, although  futile, were grand; but now the scene was changed.  The ambition of the inquirer seemed to limit itself to the annihilation  of those visions on which my interest in science  was chiefly founded. I was required to exchange chimeras of  boundless grandeur for realities of little worth.
Such were my reflections during the first two or three  days of my residence at Ingolstadt, which were chiefly spent  in becoming acquainted with the localities and the principal  residents  (..)"
When the objective of the science experiments is only the recognition, the need for making something original and spectacular, to be regarded by other scientists the results could be terrible. For example, the creation of the poor monster of Frankenstein story.