The answer is A. Venn Diagram
Have a nice day
mocked
Explanation:
The verb <em>deride</em> means 'to speak of as foolish; to ridicule'.
The monster sees his family escape their cottage, so he burns it down and goes to live off of the land.
<h3>Why does the monster choose to help the family he stays with?</h3>
The monster learns the French language from the home and practices those words by himself. Desiring to keep his cottagers happy, the monster becomes an aid to the family by secretly hauling wood to the cottage and completing repairs, all under the cover of darkness.
<h3>Why did the monster burn the cottage?</h3>
But by the time the monster gets the cottage, the De Laceys have moved out. He sees Felix completing his lease with the landlord, and never sees any of them again. His last link with society eliminated, the monster gives in to rage and a desire for revenge. He burns down the house and heads for Geneva and Victor.
To learn more about Frankenstein, refer
brainly.com/question/21437674
#SPJ9
Answer:
grandpa is walking on the stairs very slowly
Answer:
the third option
Explanation:
in the passage it only talks about how others react so we can't choose 4th option.
there is nothing said about the events being fatal so it can't be no.1
at the end of the passage nothing changes it is just explaining how people might react to this kind of situation so not no.2
hope it helped