1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
aleksandr82 [10.1K]
3 years ago
15

1. Which of the following sentences expresses that the restaurant described is the best? A. Alfredo's es el peor restaurant en C

hicago. B. Alfredo's es el major restaurante en Chicago. C. Alfredo's es mejor que el restaurante en Chicago. 2. Which of the following means " she sleeps " in Spanish? A. Duermo B. Duermes C. Duerme D. Duermen 3. From which area of Bolivia is the morenada musical style from? A. La Paz B. The tropics C. The valley D. Santa Cruz 4. Which of the following is an example of an element of Catholicism that has been incorporated into the Aymara tradition? A. The offering of miniatures to Ekeko B. The blessing of the miniatures by priest C. The purchase of miniatures D. The selling of miniatures 5. Which of the following sentences shows that Antonio is a better student than Rafa? A. Antonio es mejor estudiante que Rafa. B. Antonio y Rafa son buenos estudianties C. Rafa es mejor estudiante que Antonio. D. Rafa es memos alto que Antonio.
Spanish
2 answers:
motikmotik3 years ago
8 0

1. A

2. C

3. A

4. B

5. A


Llana [10]3 years ago
5 0

1: B. Alfredo's es el major restaurante en Chicago

2: i translated this one and it came out as . 2. Which of the following means "she sleeps" in Spanish? A. I sleep B. You sleep C. You sleep D. You sleep so... i think you misspelled something sorry about that :|

3: I dont know the answer for this one sorry about that :\

4:  B. The blessing of the miniatures by priests

5: the anwser to this one is A. Antonio es mejor estudiante que Rafa

hope this helps! :D

You might be interested in
Patrimonio cultural tangible de Hidalgo origen y historia completa​
Liula [17]

Answer:

Tangible cultural heritage of Hidalgo origin and complete history

Explanation:

4 0
2 years ago
SPANISH HELPPPP!!!! I DO NOT UNDERSTAND !!!
borishaifa [10]
<h3>Pronombres</h3>

​Question 1.a. Juan ______ compra helado.

Answer 1.a. : Él se lo compra.​

​Question 1.b. Mis hermanas y yo ______ gusta pizza.

Answer 1.b. : A nosotras nos gusta.​

​Question 1.c. El hombre ____ gustan papas fritas.

Answer 1.c. : A él le gustan.​

​Question 1.d. Ella da flores a Juan.

Answer 1.d. : Ella se las da.​

<h3>​Escribe la frase con el pronombre que reemplaza el OBJETO INDIRECTO.</h3>

Question 2 : La maestra da un examen a ustedes.​

​Answer 2 : La maestra les da un examen.

​Question 3 : Mi mama escribe una carta a mi padre.

​Answer 3 : Mi mamá le escribe una carta.

Question 4 : Tommy da el pollo a ti.​

​Answer 4 : Tommy te da el pollo.

​Question 5 : Nosotros hablamos por teléfono con la maestra.

​Answer 5 : Nosotros le hablamos por teléfono.

<h3>Qué es la forma correcta del verbo gustar con el pronombre correcto.​</h3>

​Question 6 : A Ana y Sara _______________ el libro.

Answer 6 : A Ana y Sara les gusta el libro.​

Question 7 : A mí ______________ las clases de matemáticas.​

Answer 7 : A mí me gustan las clases de matemáticas.​

Question 8 : A los perros ___________________ comer.​

Answer 8 : A los perros les gusta comer.​

<h3>​Escoge la traducción mejor.</h3>

Question 9 : I don’t care. (importar)​

Answer 9 : No me importa​

<h3>​Elige la respuesta correcta.</h3>

Question 10 : ________ tres días. (You have three days left.)​

​Answer 10 : Te quedan tres días.

​Question 11 : Antes de servir la cena, María tiene que ______________.

​Answer 11 : Antes de servir la cena, María tiene que poner la mesa.

Question 12 : Mi _____ es el hijo de mi madrastra.​

Answer 12 : Mi hermanastro es el hijo de mi madrastra.​

Hope this helps!​​​​​

​\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

6 0
3 years ago
HELPPPP!!!!!!
Advocard [28]

Answer:

Explanation:

Im going to guess and say Slang.

4 0
3 years ago
Completa las oraciones con el imperfecto de los verbos.
natali 33 [55]
<h3>Complete the sentences with the imperfect.</h3>

1. El doctor dijo que no ____ (ser) nada grave.

Answer 1: era

El doctor dijo que no era nada grave.

The doctor said it was nothing serious.

-

2. El doctor ____(querer) ver la nariz del niño.

Answer 2: quería

El doctor quería ver la nariz del niño.

The doctor wanted to see the child's nose.

-

3. Su mamá ____ (estar) dibujando cuando Miguelito entró llorando.

Answer 3: estaba

Su mamá estaba dibujando cuando Miguelito entró llorando.

His mother was drawing when Miguelito came in crying.

-

4. Miguelito ____ (tener) la nariz hinchada (swollen). Fueron al hospital.

Answer 4: tenía

Miguelito tenía la nariz hinchada. Fueron al hospital.

Miguelito had a swollen nose. They went to the hospital.

-

5. Miguelito no ____ (ir) a jugar más. Ahora quería ir a casa a descansar.

Answer 5: iba

Miguelito no iba a jugar más. Ahora quería ir a casa a descansar.

Miguelito was not going to play anymore. Now he wanted to go home to rest.

-

6. Miguelito y sus amigos ____ (jugar) al béisbol en el patio.

Answer 6: jugaban

Miguelito y sus amigos jugaban al béisbol en el patio.

Miguelito and his friends played baseball in the yard.

-

7. ____ (Ser) las dos de la tarde.

Answer 7: Eran

Eran las dos de la tarde.

It was two in the afternoon.

-

8. Miguelito le dijo a la enfermera que ____ (dolerle) la nariz.  

Answer 8: le dolía

Miguelito le dijo a la enfermera que le dolía la nariz.

Miguelito told the nurse that his nose hurt.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

4 0
3 years ago
Can someone translate this to me please. Don't use google translate - I need someone who really speak Spanish. Thank you!
Rasek [7]
Disculpe Señor, ¿Puedo tener el "San Remo Dip" para el aperitivo y me gustaría tener Fettuccine Alfredo para la comida.
7 0
3 years ago
Other questions:
  • Raisins spelled in Spanish
    12·2 answers
  • What is not true about modern advances in technology increasingly becoming a part of the bedroom? A. Even remote or rule areas i
    11·1 answer
  • Which of these statements is most likely true?
    7·1 answer
  • ¿Quién tiene voz femenina?
    15·1 answer
  • Señora Gutiérrez is giving more instructions to her son, Juanito. Fill in the blank with the informal (tú) command form of the m
    11·1 answer
  • Ana y Marta _________ muy elegantes y ___________ para ir a la fiesta.
    15·2 answers
  • los anuncios del periódico y guardenlos . (Leer, guardarlos) Question 2 with 2 blanks Vaya personalmente y van las casas usted m
    13·1 answer
  • You have just arrived at school and are asking how your friends are doing. Using the pictures to help you, fill in the blanks wi
    11·1 answer
  • Fill in the blank with the correct PRETERITE TENSE form of the verb in parenthesis. Don’t forget the accent if necessary!
    10·2 answers
  • ¿cuenta la hisroria como cristobal colon descubrio america?
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!