Hello there! Great Question!
Your answer would be A.) I Love to come home to a sink full of dishes.
Explanation: Even if the narrator says that he/she LOVES to come home to a sink full of dishes, who really likes that? I can imagine the tone being sarcastic, following with a deep and heavy sigh.
Hope this helped! Have a great rest of your day!
AThe first Aristotle’s criterion of the tragic hero requires that the character must be noble or a man of high status. In that sense, as described by Achebe, “Okonkwo was well known throughout the nine villages and even beyond. His fame rested on solid personal achievements” (Achebe, 3). Starting as a sharecropper with no inheritance from his father, Okonkwo works very hard and makes his way to a wealthy and respected man of titles in Umuofia. From his hard work, Okonkwo has 3 wives with many children, a large compound with obi for each of his wives and a large stock of yams. Okonkwo earns himself respect from people both inside his clan and outside his clan through many of his achievements. When he is a young man of eighteen, he brings honor to his village by throwing the Amalinze the Cat, a wrestler who is undefeated for 7 years. In addition, Okonkwo is one of the nine Egwugwu, a respected judge in the community who is believed to be the spirit of the ancestor. Furthermore, Okonkwo is also chosen by his village to be their representative to negotiate with Mbaino village about the murderer of an Umuofia girl in Mbaino market. With ease, Okonkwo successfully brings back a boy and a virgin as compensation and ends the conflict peacefully, without any confrontation.
Hope this helps
The daughter's are best influenced by none other than their, "Mother's". Apart from her there are many other influencing figures in her family.
Explanation:
Daughter's are said to be the, "Torchbearers" of prosperity in every society. Be it in wealth or knowledge, every part of the society is influenced by an educated and well brought up daughter. Only a daughter can sail her family/society, even in the most troubled times. She is born to take up new challenges and face any circumstances to bring cheers to her loved ones.
The text structure employed in this passage is: c. Problem and solution.
Problem and solution is one of the several text structures that writers can employ in their writing. A problem is first stated and possible solutions to the problem are presented.
In the passage above, we see that the writer first presented a problem, which is the incessant earthquakes in countries like Japan. He finally provided a solution to the problem.
Learn more about text structures here:
brainly.com/question/12053427
<span>When the writer describes his experience of reading a magazine article, it is an example of B. anecdotal evidence
Anecdotal evidence is the evidence that rely too much on an individual's experience.
Anecdotal evidence is considered an unreliable evidence because it often do not represent the whole consensus</span>