Answer:
B) It allowed for the rise of independent political groups and practices in the British colonies.
Explanation:
Prime minister Robert Warpole introduced the policy of salutary neglect in order to ease restrictions and regulations, such as trade laws. By doing so, he found this a good initiative to make Britain focus on Europe's politic affairs and eventually become a world power. The measure was a success on one side, since American colonies were now able to trade with other countries apart from Britain, investing their earnings in goods made by the British, and supplying them with raw material. But on the other, the colonies began to achieve their political and economic independence, which eventually would lead to revolution.
The correct answer is D. A leafy ornament
Explanation:
In architecture, a column or pillar refers to an element that mainly supports other elements and keeps a structure by transmitting the weight of the elements above the column to those below. In Ancient Greece, columns had an important role as part of temples and because of this Greeks developed three different columns that are the Doric, Ionic and the Corinthian as explained in the image included in the case of the Corinthian columns were mainly elaborate and more elaborated than the Doric and the Ionic and besides this, the image explains the Corinthian columns had leafy ornaments at the top which other columns did not have as Ionic columns hat scrolls and Doric did not have any decoration. Considering this, it can be concluded the element that was at the top of Corinthian columns was a leafy ornament.
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Answer:
Vice President Henry Wallace gave this speech in 1942, a time when Americans were debating wartime strategy and America’s role in the post-World War II order. Wallace’s speech, also known as “The Price of Free World Victory,” reiterated support for Franklin Roosevelt’s “Four Freedoms” and criticized Henry Luce’s concept of the “American Century.”
Explanation: