The answer would be: D. city-state
Answer:
1. The main argument made about Indian Ocean ports is that they serve people from different parts of the world.
2. Their accommodation of different religions
3. Diffusion of religion is one similarity between the regions described in the passage and the Silk Roads.
Explanation:
From the passage, the narrator goes on to show that the Indian ports of Hormuz and Calicut served people from different Asian and Arabic countries around the globe. When he arrived at Calicut, he noted the cohabitation of Muslims and Hindus. Their tolerance of each other must have facilitated trade.
Just like the Silk Roads which served merchants from different parts of the world, thus leading to a diffusion of many aspects of culture, the Indian ports also provided the same advantage.
Hello. You forgot to add the necessary text to answer this question. The text is:
“There are hundreds of children here…only they’re on the other side of the fence.’ A silence followed this remark, but it wasn’t like a normal silence where it just happens that no one is talking. It was a silence that was very noisy.”
Answer:
Bruno refers to the silence as "noisy" because the silence was able to convey a message.
I did not go through any situation where the silence was awkward and heavy.
Explanation:
When Bruno states that the silence was noisy, he means that although nothing was being said, the silence passed a message and that was not a common message, it was a very clear message, easily understandable and a tense, frightening and negative message.
Situations in which the silence becomes noisy, are uncomfortable, stressful and fearful situations that cause people's anxiety and fear.
The correct answer is - Native cultures adopt some foreign customs.
The globalization is a process that spreads and promotes lot of things around the world, one of which is the culture. The native cultures often tend to adopt foreign customs through the globalization. The reasons for this can be seen in the fact that they can be useful, they seem more ''cool'', the people want to keep pace with the developed world, but also because of the media and propaganda. While this may be nice in a sense of uniting the world, it is also very harmful toward the native cultures, as the younger generations tend to be focused on the foreign one and neglect their own one, so many cultures are on the verge of dying out.