Answer:
bro u didnt gave enough information
Explanation:
Answer:
Today, around nine a.m., there was a knock on the door, and Miss Warren, the guidance counselor, stepped into the room. 8. Dr. Noble, the chemistry teacher, hates being interrupted, so he gave the stink eye to Miss Warren. 9. All these white kids and teachers who were so suspicious of me when I first arrived had learned to care about me.
Based on the passage, the information can be inferred that Kennd]edy defeated Nixon in the 1960 presidential election.
<h3>What is an inference?</h3>
This is known as a conclusion reached on the basis of reasoning or evidence. It is a process of inferring something.
John .F. Kennedy who was a democratic senator was elected president in 1960, defeating vice president Richard Nixon who was clearly the winner in the electoral vote but Kennedy won him with over 118,000 more votes than Nixon in the close election.
Therefore, the passage stated that Kennedy defeated Richard Noxon in the 1960 presidential election.
Hence, the correct answer is option E.
Read more about <em>inference</em> here:
brainly.com/question/25913650
#SPJ1
The answer is
C. The states of Arizona, Alaska, and New Mexico are home to 65 percent of native language speakers in the country, with half of the native language speakers in the country residing in nine counties in these states.