It was taught<span> by Aristotle :)</span>
Where is the pic? or the rest of awencers?
The steam locomotive allowed for the transportation of goods at a much more rapid rate than by horse. The railroad let people know exactly where and when goods would arrive. The trains also gave the cargo a safer ride as it was much more difficult to rob a train than a horse drawn transport. As more railroads were built, products could travel farther than ever before in a timely manner. This brought down the cost of freight transport and increased profits for many businesses.
Answer:
B: Both empires sought to project power as a mean of expanding their territories.
Explanation:
We can eliminate A as the passage mentions nothing about rebellion.
B is correct, by elimination of other options and I got it right on edge.
We can eliminate C as it does not mention a comparison between the two nations, thus we can not decide who had more political power.
D is wrong because the passage mentions the Songhay extracting wealth, but option D places wealth extraction on the Mughals.
Hope this helps.
Answer: I believe the answer is A. Let me know if i am wrong
Explanation: