Answer:What he means by this is that the first night became a never ending horror. It just seemed to go on and on without reprieve.
Explanation:
It’s should be (D)
Through the passage we gather the idea of having lasting peace among ourselves and with all nations
Answer:
The dismantling of an acquired state.
Explanation:
I think it is "the dismantling of an acquired state" because it states multiple times in the passage;
"The Romans, in order to hold Capua, Carthage, and Numantia, dismantled them... They wished to hold Greece as the Spartans held it, making it free and permitting its laws, and did not succeed. So to hold it they were compelled to dismantle many cities in the country... against, they never forget that name or their privileges unless they are disunited or dispersed, but at every chance they immediately rally to them..."
:)
Can you put the passage on there so i can help you