Answer:
Both passages deal with the same theme of the inevitability of death.
Explanation:
Both of the passages share the same theme of the inevitability of death.
"On Seeing the Elgin Stone", John Keats asserts the mortality of man and that death is something man or in any case, anyone can avoid. Likewise, William Wordsworth also emphasizes the inevitability of death in his poem "Ode on Intimations of Immortality from Recollections of Early Childhood". Both poets from the same Romantic period describes how things will all meet their end, even things that are believed to be immortal will eventually fade away.
Found this on http://www.shakespeareswords.com/
Answer:
One morning, I woke up and thought to do something instead of sitting around. I had gotten a message from my best friend saying that a new haunted house was open. I told him that I'd go. Once we got there, no one was there. It started raining. We went inside and heard footsteps. I didn't know what it was because again, there was no one there. After a little bit of investigating, I found out that there was a box under a wooden plank near the footsteps. I opened the box, only to see a picture. In a split second, my friend was on the ground, grappling a mysterious creature. I said that we had to leave immediately, and not try to fight. He refused. He managed to throw the creature in a locker as we ran as fast as we could away from that house. When we arrived at my place, we observed the picture more closely. I will never forget this image.
Answer:
man vs man
man vs nature
either man vs man or nature vs man
Explanation: