Answer:
C. Double Jeopardy Clause.
Explanation:
The Fifth Amendment of the United States Constitution provides a number of rights that a person has dealing with both civil as well as criminal proceedings. This Amendment included the "Self-Incriminatory Clause, Double Jeopardy Clause, and the Due Process Clause" among others.
In the case of Matthew, the Double Jeopardy Clause bars the prosecution from carrying out another trial on Matthew's case for the second time. This clause states that <em>"No person shall . . . be subject for the same offense to be twice put in jeopardy of life or limb . . . . "</em> This means that a person cannot be tried more than once for the same crime.
Thus, the correct answer is option C.
Activities such as a bonfire we do for fun we’re necessities in the past as they had no other way to keep warm or to heat food whilst we today just do it for fun to roast marshmallows and to get outside for a fun activity. But back then this was necessary for survival and the discovery of fire was one of the most influential things back in the past.
Answer:
1. The main argument made about Indian Ocean ports is that they serve people from different parts of the world.
2. Their accommodation of different religions
3. Diffusion of religion is one similarity between the regions described in the passage and the Silk Roads.
Explanation:
From the passage, the narrator goes on to show that the Indian ports of Hormuz and Calicut served people from different Asian and Arabic countries around the globe. When he arrived at Calicut, he noted the cohabitation of Muslims and Hindus. Their tolerance of each other must have facilitated trade.
Just like the Silk Roads which served merchants from different parts of the world, thus leading to a diffusion of many aspects of culture, the Indian ports also provided the same advantage.
Are you referring to BTS?
Answer:
I wasto ang pagtapon ng basura, kailangang linisin ang kapaligiran, kailangan din nating alagaan ang ating mga tanim.