Answer:
Please look on explanation.
Explanation:
There was a nice Transportation. I have done shopping in a big mall. Sometimes the climate was changing very Fast.R here was a nice food and water. It was very Tasty. People used to speak most language in English or own language.I have listed nice music of English.There were many people with my age.Mast of the children are playing .
Here I have written small Paragraph. If you can make every word at the simple language then It can give huge Writing.
The answer is: figure out meaning based on what you already know and what the text says
To infer something from the passage, you need to read it and able to understand the meaning of the passage without actually put too much focus on the passage.
Passage inference could be considered as a reading skills. This usually tested when you do an SAT test to measure how much information you can gather from reading a certain text within a short period of time.
Sad
brailiest and thanks and rating please
Answer:
C: it explains how the week was shortened to give people more time to shop.