The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Answer:
Interposition is a depth perception that occurs when one object overlaps another object that is related to the depth perception of an object. It is a monocular depth perception in which an object covers another object. It shows that the object that is overlapped and the object that overlapped another object appears as one that is further away. The monocular cue is another depth perception that has been perceived by one eye. It is the opposite of the binocular depth perception that requires both eyes to perceive an object.
Answer: The answer is A. Bodily-kinesthetic
Explanation: Bodily-kinesthetic is a type of intelligence whereby you are adept at coordinating your body movement. People with this type of intelligence like to engage in physical activities and have more than average motor skills. They are usually into sports and dancing or whatever form of creative activities that involve presenting ideas with body movement.
Hence, why Lauren does well in the sporting activities mentioned above.
Nterest groups<span> are any organization of people with </span>policy<span> goals who work within the political process to promote such goals. </span>Groups<span> attempt to </span>influence policy<span> in various </span>ways<span> including: Lobbying government. Organized </span>interests<span> hire representatives to advocate on behalf of the group's </span>interests<span>.</span>
Answer:
Use value.
Explanation:
According to sociologists, Joe Feagin and Robert Parker (1990), use value is the utility of space, land, and buildings for everyday life, family life, and neighborhood life.
These notable sociologists posits that in political economy models of urban growth, there are two main features;
1. Urban growth pattern is affected by economic and political factors, which eventually cause urban growth to decline: this factors include workers, land, capital investments, government policies, property rights etc.
2. Urban space comprises of both exchange and use value: this ultimately implies that land has purposes with respect to the choice made by various individuals in the low or middle classes in a society. They argued, use value of land is to make profit and not necessarily to add value or benefit the society.