Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning
Answer: This paragraph supports the main idea by giving reasons for the Grimms' determination to collect oral tales and give them to the German people.
Explanation:
The evaluation of her essay that is most accurate is that the paragraph supports the main idea by giving reasons for the Grimms' determination to collect oral tales and give them to the German people.
Some of the reasons explained is that they wanted to save stories from the past, that had only been spread by word of mouth. Furthermore, they wanted to use details from the changing lives of the average German family in order to show how the German culture evolved. Lastly, they also wanted to show how storytelling can have a strong connections in a community and is the sign of a civilized people.
Option 2 because the median of all the numbers is $37, so the median of Q1 is $18 and the median of Q2 is $48.50 so $48.50-$18= $30.50
…clauses in a compound sentence with a comma alone.