Answer:
D
Explanation:
This option certainly supports nature itself as an intelligent force by attributing knowledge of how to function to the life inside the body described in the passage. The life force is said to exert an influence on the body with certain skill that the excerpt describes as cunning.
Use of words with such a purpose usually refer to motivation and in the context of this passage gives an essential vitality to nature (life) keen enough to make decisiones and influence bodies.
Answer: Tessie's obviously negative view of the lottery after she wins conflicts with the readers' previous view of the lottery as rather mundane to create suspense about why Tessie gets so upset.
Explanation:
Answer: Eating is our source of energy and is crucial to our survival. If we didn’t eat for a time as short as three days, then we wouldn’t survive.
Explanation: this is just a thesis and the beginning to your piece, but it should be easy to build off of. Good luck!
One time me and all my friends went bowling which made me very happy. We played a few rounds and even though I didn’t win a single one I had a great time! After we finished playing we decided to go to the arcade and me and my friend Darby decided to play pool, and I was surprisingly really good at it even though I’ve never really played before! That day we just really fun and i wish it had lasted forever however it of course came to an end eventually, and I hope I get to go again soon!