Answer:
the signing of arms reduction treaties between the United States and the Soviet Union?
Explanation:
Answer:
people held a riot so that the best city was the one that was picked.
Explanation:
1) In this passage Cortez is describing in great details the temples, the natives’ religion and how he tried to convince them that there was only one God they should worship. At first natives protested but them accepted the rules imposed by the conqueror.
2) Cortez describes in a very detailed version how the temples were built. He sounded surprised and amazed by the architecture of the temples as well as the decoration of idols. Evidence from the passage can be found in the following parts: “Among these temples there is one which far surpasses all the rest, whose grandeur of architectural details no human tongue is able to describe”, “The stone and wood of which they are constructed are so well wrought in every part, that nothing could be better done”, “Three halls are in this grand temple, which contain the principal idols; these are of wonderful extent and height, and admirable workmanship”.
3) According to the excerpt, Cortez did not agree or understand the religion of the natives, especially the part of human sacrifices. He tried to convince natives that there was only one God and that there was not such a thing as receiving favors from the Idols.
Answer:
Montesquieu was a French lawyer, man of letters, and one of the most influential political philosophers of the Age of Enlightenment. His political theory work, particularly the idea of separation of powers, shaped the modern democratic government.
Explanation: