A,D,E hope it helps i took it of my test so it should be right.
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
Lorenzo directs Giovanni to give his first loyalty to the Catholic Church.
Explanation:
Even though there was a growth in humanism at the time, the church was still an important aspect to Renaissance men.
The options of the question are, A) Reconstruction resulted in positive changes in all aspects of Southern black’s lifes, including politics, education, and escaping poverty. B) Reconstruction did not affect blacks directly because it was aimed at reconstructing state governments were blacks had no vote. C) Reconstruction afforded Blacks freedom and voting rights but also created an interracial struggle that often erupted in violence against blacks. D) Reconstruction affected blacks by reversing their access to education and political equality and restricting access to economic benefits. E) Reconstruction affected blacks in creating an atmosphere in which Southerners felt that blacks would outpace them in education and economics.
The correct answer is C) Reconstruction afforded Blacks freedom and voting rights but also created an interracial struggle that often erupted in violence against blacks.
<em>The sentence that best describes how reconstruction affected Southern Blacks is “Reconstruction afforded Blacks freedom and voting rights but also created an interracial struggle that often erupted in violence against blacks.”
</em>
The opportunity to get an education was one of the most important aspects that Reconstruction gave the African Americans, as well as the right to vote. But the problem was that the differences the Union and the Confederated states had in the War were translated to politics. So, yes, Reconstruction afforded Blacks freedom and voting rights but also created an interracial struggle that often erupted in violence againts blacks. During the Reconstruction, the hostility against the African Americans was constant.
#3 is Earth's orbit causes the seasons because when the northern hemisphere is facing away or being deprived of sunlight it is winter. Same for everything else