Answer:
I believe it's A or C.
I'm leaning towards C because it explains his goal better than A, rather than just using the vague word, "freedom."
Answer: usamos la A cuando es consonate
Explanation: por ejemplo A desk
The dangers that scientists face when they study volcanoes is the danger of being killed by the hot lava if it erupts so they put their life at risk by studying these dangerous natural disaster.
At the last moment Mollie, the foolish, pretty white mare who drew Mr. Jones's trap, came mincing daintily in, chewing at a lump of sugar. She took a place near the front and began flirting her white mane, hoping to draw attention to the red ribbons it was plaited with.
Which statement best describes the character of Mollie in this passage?
Mollie appears to be vain and materialistic.
Mollie is a likable horse who fits in well with the others.
Mollie appears to be clumsy and insecure.
Mollie is remarkable because she is a strong leader.
Answer:
Mollie appears to be vain and materialistic.
Explanation:
From the passage, Mollie is described as a foolish, pretty white mare who drew Mr. Jones's trap and is moving daintily and she began to flirt with her white mane as she was hoping to draw attention to herself as a result of the red ribbons it was plaited with.
Therefore, from this description of Mollie, we can assume that she is vain and materialistic.
Satire is the type of writing you're looking for. It essentially makes fun of real world issues in a non offensive way