Cyberstalking could be used to find individual’s personal information or even something so harmless seeming such as their feeling or location, but it could actually impact the person greatly. With all the technology available to the cyberstalker, and the information of the individual available, it gives them the opportunity to manipulate or harm the individual, etc.
Answer:
What is the average price to ship a car on an open carrier? The average price to ship a car on an open carrier is approximately $710. A cross-country shipment costs just over $1,000, while a trip of only 150 miles costs about $360. As of now, the Department of Transportation has not outwardly said car shipping companies can ship personal or household items in a car being transported. That said, it is technically legal to ship your personal items or boxes in you car or trunk during car shipping. To discover flaws or variations in the raw materials and the manufacturing processes in order to ensure smooth and uninterrupted production. 3. To evaluate the methods and processes of production and suggest further improvements in their functioning
Explanation:
you can put the space
Prismatic can mean "something in the shape of a prism" or "varied and arrayed colors". The best answer would be C.
The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1
Answer:
The first statement. (I would like to spend some time in Bar Harbor, Maine.)