Answer: to emphasize the intense responses of audience members to Antony's speech
Explanation:
When Mark Anthony gave a eulogy for Julius Caesar who had been assassinated by several members of the Roman Senate, he did so with such emotionally charged rhetoric that the audience were so riled up that they wanted to kill his assassinators to avenge the great man painted by Mark Anthony.
The camera therefore focuses on the faces of the individual members of the audience who had been riled up, to show just how intense their response to this speech that riled them up was.
Verbs that refer to a specific action. For example I will keep in contact with you, this month. The precise verb for that sentence would be I will email you, this month.
Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning
Hi, the other person reported my answer and got it taken down, probably because they were being salty. The Brainly mods don't really seem to care.