I remember receiving a letter from the American publisher Harper Collins that said that: 'reading The Alchemist was like getting
up at dawn and seeing the sun rise while the rest of the world slept.' I went outside, looked up at the sky, and thought to myself: 'So the book is going to be published in ENGLISH!' At the time, I was struggling to establish myself as a writer and to follow my path despite all the voices telling me it was impossible."
which of the following is TRUE?
A.) the author uses verbal irony in his retelling of a personal incident.
B.) the passage is written in third person omniscient point of view.
C.) the theme of the passage can be summarized as a man received good news.
D.) the passage contains an example of figurative language.
1 answer:
You might be interested in
“African wild dogs have a reputation as fierce hunters who work in teams, but new data suggests otherwise.”
Well, I'm not the best at essays but what i would do is say why or why not you should go to that resturant like "This is why you should go to so and so"
Answer:
I think it is D
Explanation:
Hope this helps :)
Answer:
Joy
Explanation:
The other choices are symbolic and can be used as a repeating feature or idea. They can help narrate the mood of the text, whereas joy is not an example for this.
Answer:
hehhehepoosnejsjsnshsjejej