Answer:
They wanted a strong government and executive branch.
First of all, the passage mentions street children by saying "children pitching pennies" and "kicks and cuffs are their daily diet". Also, pollution is touched in this passage as it mentions "summer stenches" which are bad smells that come because of urbanization and the drains that have foul smells (hence they mention "sink"). We also see how neighborhood noises and noisy people from all around the area show up in urbanized areas because of cramped spaces. Hence, quarreling is mentioned here as well as instances of profanity.
The passage is not showing up, but in general Gargantuan essentially means massive or large
Answer:
Correct answer is Colonists were angered that they were not represented in the British government
.
Explanation:
First option is not correct as colonists believed in the democracy and in the equal representations of citizens in the British Empire.
Second option is correct as although they participated in the war, helped Britain to win the war, but still had no representative in the British government that would fight for the rights of the colonists.
Third option is not correct as this had no connection with their ideals and problems.
Answer:
Explanation:
Spread of Islam. Muslim conquests following Muhammad's death led to the creation of the caliphates, occupying a vast geographical area; conversion to Islam was boosted by missionary activities, particularly those of Imams, who intermingled with local populations to propagate the religious teachings