Answer:
This is because it draws attention to the preconception the migrants faced.
Explanation:
In "Okies Have Lice" from years of dust, The text is a side bar. it goes like this; "Surrounding communities resented the newcomers. some locals assumed that because Okies were poor, they deserved to be poor, they had brought poverty upon themselves through Laziness, ignorance, and immorality." Too often, Okie children met bias in a school. "The better dressed children shout and jeer," A parent told John Steinbeck. " The teachers are quite often impatient with these addition to their duties, and the parents of the nice children do not want to have disease carriers in their schools" After all, everyone just 'knew' that "Okies have lice".
The best suggestion to give to Jonathan Swift for improving the setting in the passage is option D: Explain the background of the statement, "after three years' expectation that things would mend."
<h3>
What do you mean by Gulliver’s Travels?</h3>
Irish poet and essayist Jonathan Swift is known for his satire and critique to the British Empire.
In "Gulliver's Travels", Swift explores society's tradition and habits, depicting the human destructive and thoughtless side; particularly denouncing how exploitative royalty use to be regardless people's loyalty records, once you disappoint them.
In the passage from Jonathan Swift's "Gulliver's Travels," the protagonist details exact names, places and dates: the name of the captain and the ship, what sea they will sail, the name of the city port and the precise date and time of departure.
Learn more about Gulliver’s Travels, refer to the link:
brainly.com/question/4037794
#SPJ1
Answer:
From-my-brain question
Explanation:
A question can be defined as a statement that begs or requires an answer, response or reply.
Generally, there are four (4) main types of question and these includes;
I. Rhetorical question.
II. Close-ended question.
III. Open-ended question.
IV. Between the lines question.
A from-my-brain question is a form of question that an individual can only answer in his or her head. Thus, it involves questioning one's intelligence and how a person would act in a particular situation.
Hence, the sentence "what would i do if i didnt know english?" is an example of a from-my-brain question.
Answer:
Tom has more money than the other Puritans, and he certainly makes the people in the church aware of his presence. He's well liked and respected.... but his journey into the afterlife doesn't work out to well for him..... Thus, the other prominent citizens are better off.
Explanation:
Personification
explanation- life like features are given to an object that is not alive. (leaping of water)