I am unable to do 5&6 for you b/c I do not have the passages.
4. This quote is supported in the rest of the text because the passage throughout the passage, it was emphasized how Rosa Parks was determined during the civil rights movement. It showed how Parks didn't let anyone phase her.
Answer:
Option "B" is the correct answer.
Explanation:
Since withholding information about their supposed affiliation with the Communist Party, the chosen 10 people were reported for contempt of Parliament and permanently banned: Scriptwriter Alvah Bessie, Film director and producer Herbert Biberman.
In the 1900s, there was the gradual ascent of the information spread by the media as there were traditional media which was slower than the ones we have today.
<h3>Breaking News</h3>
This refers to the sudden news which is of great importance that is reported by a news outlet.
As a result of this, it is much easier to spread breaking news about an event to a wider audience as a result of the social media than it was in the 1900s.
Please note that your question is incomplete so I gave you a general overview so you could get a better understanding of the concept.
Read more about breaking news here:
brainly.com/question/6824468
The renaissance was the "rebirth" era of Europe that followed the middle ages. It was a period in which the arts, sciences, and politics flourished. It began in the 14th century in Italy. Notable figures during this time period include Leonardo Da Vinci, the Medici Family, Michelangelo, and Machiavelli. It quickly spread all throughout Europe.