Answer:
a decrease in her intrinsic motivation.
Explanation:
According to self-determination theory, the impact of this reward system is likely to be a <em>decrease in her intrinsic motivation of reading books and writing short stories</em>. The self-determination theory states that it is vital for psychological well-being to be in control of one´s destiny. So, the impact of this reward can only be detrimental to Nikki's intrinsic motivation for reading books and writing short stories. Being extrinsically rewarded makes intrinsic motivation decrease.
Options available are:
A) Wait until the next day; maybe the children will be ready to discuss it later.
B) Pause periodically and ask the children to explain or "recap" what has happened thus far in the story and to ask questions about anything that is unclear.
C) Tell the children to listen carefully an+9d reread the story aloud very slowly to facilitate understanding.
D) Stop reading the story until students are more engaged in the text.
Answer:
B) Pause periodically and ask the children to explain or "recap" what has happened thus far in the story and to ask questions about anything that is unclear.
Explanation:
The right answer is Option B due to the following reasons:
1. By pausing periodically, and ask the children to explain or "recap" what has happened thus far in the story, will encourage the children to be involved, by trying to impress the teacher that they are actively following the teacher or the story. With such strategy, those students will want to listen attentively to be get what the teacher is reading, and then narrate it when asked.
2. By letting them to ask questions about anything that is unclear, will not only give room to for students to get clarification about any ambiguity in the story, but also give room for interactions with the teacher, and opportunity to evaluate when and where they seem lost in the story.
The Anti-Federalists opposed the passage of the 1787 U.S. Constitution because they believed that, in the lack of a bill of rights, the new national government would be overly powerful and harm individual liberty.
<h3>What was a fear of the Anti-Federalists?</h3>
The fear of an all-powerful federal authority that might violate their rights was shared by the anti-federalists. To ensure that their rights would be upheld, they demanded a Bill of Rights. The Federal Government is All-Powerful.
A powerful central government was resisted by the Anti-Federalists. It omitted the bill of rights and gave the federal government excessive power at the expense of state and local government authority. gave federal governments unrestricted power, and the strongest case against it was that it wasn't included.
The Anti-Federalists opposed the passage of the 1787 U.S. Constitution because they believed that, in the lack of a bill of rights, the new national government would be overly powerful and harm individual liberty.
To learn more about Anti-Federalists refer to:
brainly.com/question/857535
#SPJ4
Answer:
reliable and fast
Explanation:
it very reliable and fast helping to save time and stress