Answer:
The best paraphrase of the passage is:
C. It's always dark where the Men of Winter live.
Explanation:
This question can be quite tricky, and here is why: the words "mist" and "cloud" are explicitly written in the passage. Of course, our first impulse is to imagine a cloudy or misty place and to choose either option A or option B, or even both. However, <u>we need to keep on reading to fully understand the passage. Notice the speaker says, "Never the flaming eye of Helios lights on those men..." Helios is nothing more than the personification of the sun in Greek mythology. When he says its flaming eye never lights, he basically means his light never shines on those Men of Winter. No light means it is dark. It may be dark due to the excessive mist and clouds, but it is dark nonetheless because the light can't shine through. </u><u>That is why letter C seems to be the best</u>
Lieutenant Steevers was assigned as an inspector-instructor of the organized military of Wyoming.
Jobs women did during WWII:
- Fire officers
- Evacuation officers
- Nurses
- Conductors
- Air raid Wardens
- Drivers of fire engines, trains and tram.
(edit: sorry I didn't realise you meant WWII)
Hope this helps!
Answer:
theres manyyyyyyyyyyy
Explanation:
but 2 are: less polution, less crowding (overpopulation isnt a problem)
<span>Initially, mankind were hunters and gatherers, picking up whatever they could find to eat, and continually on the move looking for more food. Once mankind discovered it could raise its own food on farms, people began to settle down in permanent locations. They were no longer living from day to day, and could even store food for future needs. Small towns and eventually cities developed. This gave mankind the time to start more intellectual pursuits, such as writing.</span>