strategic defense initiative AND defense missile shield.
<span>a. A dramatic increase in women's participation in the workforce
During the Industrial Revolution, more jobs were open to women, such as working in the textile factories. When women had jobs, they were able to earn their own money and become more independent. They also saw the men growing dependent on their labor, as they could do jobs males couldn't. This led them to start arguing for their rights.
</span>
<span>The artist appeals to the values of justice and compassion to support the Supreme Court decisions. It reflects the Supreme Court's support for civil rights.</span>
The inference is that the statement or phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information given.
Here, the phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
A main objective of the Progressive Era movement was to eliminate corruption within the government. They made it a point to also focus on family, education, and many other important aspects that still are enforced today.
Explanation: