Answer:
c the way we make choices
Explanation:
trust
Yes it supports the thesis.
Answer: Some people now consider space colonization an urgent need rather than a possible adventure.
Explanation:
Answer:
skimming the passage, we’ll find “some critics” mentioned in the third sentence. Indeed, this sentence actually continues to advance Bigsby’s view mentioned in the previous sentence (that Hansberry’s work has “unintentional” irony” that the author seems to reject (stating that we should accept her irony as “deliberate social commentaries”). This third sentence continues to elaborate and broaden the critical view to other critics. The next sentence contains the words “for example,” so that must be the one, right?! Nope. This is the trap; the question specifically mentioned “examples” ad does this fourth sentence of the paragraph, but the “examples” need to refute this view, and the example in the fourth sentence is an example of the critical view the author disagreed with.
Explanation:
An important thing to keep in mind about the Reading Comprehension section of the GRE as we use PowerPrep online to study is that it is just that—reading comprehension. In other words, as difficult as it may seem, and it can be pretty tricky, the test makers will always give us all the information we need in the passage to answer the question. Select-in-passage questions, like number 8 on the second Verbal section of practice test 1, may look different than other questions, but they abide by the same rule.
Select-in-passage questions are unique to the GRE, but that shouldn’t scare us. In fact, a good thing about them is that we can approach each one the same way: we need to read the question carefully in order to find out what criteria our sentence needs to meet. Then, we need to search the passage for a sentence that fits that criteria—ok, admittedly this is sometimes more easily said than done, but we should keep in mind that our question may even give us extra clues as to where to look.
Answer:
1, 2 and 3
Explanation:
The most important strategy is to be clear and concise, because if you include lots of text in the presentation, it's impossible for the audience to read it and enjoy the presentation.
The second most important feature is the providing of relevant examples. As it's written in the previous item, being clear and concise implies using enough ammount of text and alsogives the presenter the freedom to speak to the audience and keep eyesight, as you don't have to read from the presentation.
Last but not least, the use of appropriate visual elements is important due to the way it calls the attention of the audience. Besides the information you are presenting, the most important part of the presentation is the audience, so it's important to have them engrossed in what you're showing to them.