Answer:
I should beable to stay home alone because i listen i know what bad and i know what right. I listen to ur instructions as i am told and do what i am told. I do the chores like u ask me to do. I try hard to listen the best i can and i do make some mistakes here and there but thats beside the point and theres more even than odds. I should beable to dtay home also becuause i am old enogh and smart enogh to know what i should and shouldnt do. For an example i know i cant watch tv all the time or play on my electronics 24 7. i also know not to let anyone in that i dont know and lock the door. And ofcourse i know all the rules that i need to follow. I should beable to stay home because i know whats right. i know that when im home alone i should always keep an eye out. i also know that i should get some extra chores done around the house so i can help u get a break. u work so hard so ill help u if u help me. So please let me stay home alone.
Explanation:
hope thats convincing and enough:P
E it’s the best answer and it’s logical
Answer:
I guess the answer is option 4 and it shows the conflict between nature and man
Explanation:
In Richard Connell's "The Most Dangerous Game", the story revolves around the protagonist Sanger Rainsford, a famed hunter. After he was stranded in an island owned by Colonel Zaroff, he became the hunted/ prey, thus the reversal of roles. This led to his conflicts in trying to keep himself safe from the barbaric hands of the Colonel who was adamant on killing him for sport.
Conflicts in a story is when one attribute is in opposition against another factor, leading to a difference in opinion and fighting between the two sides.
The case of man versus nature conflict can be seen/ found in the sentence "What perils that tangle of trees and underbrush might hold for him did not concern Rainsford just then."
This sentence is after Rainsford escaped to the forest, eluding the Colonel. He no longer cares what the environment will do to him as long as he is safe from the guns and hands of the Colonel.
Answer:
there are many variations in the sky throughout the day
Explanation: i think this is the answer
Answer:
skimming the passage, we’ll find “some critics” mentioned in the third sentence. Indeed, this sentence actually continues to advance Bigsby’s view mentioned in the previous sentence (that Hansberry’s work has “unintentional” irony” that the author seems to reject (stating that we should accept her irony as “deliberate social commentaries”). This third sentence continues to elaborate and broaden the critical view to other critics. The next sentence contains the words “for example,” so that must be the one, right?! Nope. This is the trap; the question specifically mentioned “examples” ad does this fourth sentence of the paragraph, but the “examples” need to refute this view, and the example in the fourth sentence is an example of the critical view the author disagreed with.
Explanation:
An important thing to keep in mind about the Reading Comprehension section of the GRE as we use PowerPrep online to study is that it is just that—reading comprehension. In other words, as difficult as it may seem, and it can be pretty tricky, the test makers will always give us all the information we need in the passage to answer the question. Select-in-passage questions, like number 8 on the second Verbal section of practice test 1, may look different than other questions, but they abide by the same rule.
Select-in-passage questions are unique to the GRE, but that shouldn’t scare us. In fact, a good thing about them is that we can approach each one the same way: we need to read the question carefully in order to find out what criteria our sentence needs to meet. Then, we need to search the passage for a sentence that fits that criteria—ok, admittedly this is sometimes more easily said than done, but we should keep in mind that our question may even give us extra clues as to where to look.