This question is missing the options. Here they are:
A The passage provides an explanation of relationships within a family.
B The passage presents a revelation about children growing older.
C The passage captures a conversation regarding reuniting cousins.
D The passage describes an anecdote about traveling by ship.
Answer:
The correct answer is option B The passage presents a revelation about children growing older.
Explanation:
This passage is a description of how the characters have grown, and this is what they talk about among themselves. They see totally changed people and comment on who they are and their great aspects.
This conversation takes place on Rose and Phebe's return trip.
Given this information we can say that the correct answer is option B.
Answer:
when the ice and snow started to melt, the queen could no longer ride her sledge
Explanation:
without snow to facilitate the sled voyage, the sled was all to slow and it would be easier to walk at that point
hope this helped
I would say B) Hospitality
Please take a more sufficient photo so I can help you
Explanation:
Connotation and Denotation are two principal methods of describing the meanings of. words. Connotation refers to the wide array of positive and negative associations that most words naturally carry with them, whereas denotation is the precise, literal definition of a word that might be found in a dictionary.