Answer:
compare and contrast.
Explanation:
The passage starts with a statement backed by popular opinion, "Most people think of sleep as a time when the mind and body can rest after a day of activity." After this it throws a curve ball giving a statement backed by fact, saying, "doctors know much more than that." The passage proceeds to explain what doctors know, which is comparing and contrasting, popular belief and fact.
This is pretty much the whole structure of this informational passage.
In the story a Knight's Tale by Geoffrey Chaucer Arcite is a Knight who imprisoned and falls in love with a beautiful woman named Emily. After being banished and never being able to see Emily again Arcite disguises himself as one of her servants and quickly becomes a part of Emily's household so he can be close to her once again. This is how Arcite was resourceful.
Answer:
Charlie's view of himself changes in the novel Flowers for Algernon as his IQ increases. ... Once Charlie sees what has happened to Algernon and realizes that his progress will also begin to reverse, he feels pressure to complete his work quickly while he still has the mental capacity.
Explanation:
In what way does Charlie's intelligence change his life?
In what way does Charlie's intelligence change his life? It makes him recognize the mistakes he's made. It makes him question what he really knows. It makes him less understanding of others.
The answer is B since because it is combining two sentences together
Answer:
I really don't know but sorry