When considering why Henry was irritated with his mother in The Red Badge of Courage, the most effective reading strategy to realize this is reading between the lines to infere. At any moment it is said that he feels irritated with her, but there are two instances in chapter 1 that shows that. The first one is when he prepared himself emotionally for a warm welcome from his mother and she seemed cold and far away from him, while the other is when he was about to leave to the army and his mother gave him a moral speech. 'It had not been quite what he expected.' Whe can infere that he expected a hug, a kiss and an <em>I love you</em>, instead of rules of good behavior.
Answer: C
Explanation: The Answer Is Politics Of Mississippi
The BEST definition of air pressure as it is used in the passage is the most likely force exerted by the weight of air.
This is because although your text is incomplete, the most likely answer based on actual usage of the word "air pressure" is the force exerted by the weight of air.
<h3>What is Connotative Meaning?</h3>
This refers to the implied meaning of a word that is used in a given sentence.
'
Hence, we can see that The BEST definition of air pressure as it is used in the passage is the most likely force exerted by the weight of air.
This is because although your text is incomplete, the most likely answer based on actual usage of the word "air pressure" is the force exerted by the weight of air.
Read more about connotative meanings here:
brainly.com/question/711021
#SPJ1