Answer:
The reason lies in the structure of the eye itself. Nocturnal animals tend to have proportionally bigger eyes than humans do. They also tend to have pupils that open more widely in low light. So, at the outset, nocturnal eyes gather more light than human eyes do.
Explanation:
<span>The theme that the passage implies about children and learning is :C. Children who learn facts and conform will likely succeed in life. Even though the speech is described from the narrator's perspective, we have to focus on the words, not on the narrator's attitude. With all the strictness and seriousness, all the people on the scene tried to show the importance of appealing to facts and of being pragmatic, meaning that only if kids followed this way of learning they would succeed.</span>
Answer:
You haven't included a passage.
Explanation:
But based on how this is worded I think B is a likely choice.
She is caring and warm,at first but then is cold and sly