Answer:
Black musicians had to face racial segregation, racism and the artistic devaluation of their work.
Explanation:
During the Harlem Renaissance, jazz became a very popular song in the black community. The black musicians were brilliant and extremely talented and were able to compose exciting and completely admirable music. Over time, this song started to please the white US elect who started to hire black musicians to play in bars and restaurants. However, blacks were not allowed in these places because of the great racism and social segregation that were established in America. The white elite, however, allowed black musicians to enter these places so that they could entertain white guests with music, which was not artistically valued, but seen as mere entertainment and a way to keep blacks working for whites.
Dear (insert friend's name here),
I apologize for talking to you in a rude manner. I hope you can forgive me for saying things like (insert some of the things you may have said or done) it was wrong of me and I will try my hardest to become a better person in these aspects.
Your friend,
(your name here)
edit this how you like and if you do try not to explain yourself as it will seem as an excuse. Have a great day! chao!
Answer:
I did not answer question 4 but im preety sure the author was implying that this time of age only applauds the people who are difrent and better in there own ways.
Explanation:
b. triumph Walter deciding to move into the house and not take the white people's money
Answer: I read the book about dogs
the two sentences that best describe this passage are "being around pets benefits kids who need to learn responsibility." and "a study by the University of California found that reading to dogs improved third graders' reading skills."
together these two sentences sum up all of the ideas in the article and explain all of the benefits described. the second sentence sums up the majority of the article and choosing the one about improving a children's ability to learn would be repetitive. and the other about it being good for the teachers isn't mentioned in the article at all.
the study is the most important part of the passage and covers pretty much the entire beginning of it. the responsibility was kind of added in as a "hey this is a thing too" but it really showcases how beneficial the dogs are to kids and that's what the message of the article is
Explanation:
Hope this helps you!!!!! :D