Answer:
Explanation:
1. I will first Identify the claim. The claim is sometimes stated in a very general way, then elaborated on throughout the essay.
2. I will next examine the claim for qualifiers; words like "some," "many," "most of the time," etc. It can sometimes be damaging to an argument to omit qualifiers, particularly if there are also no exceptions provided. It is up to you as a reader to determine whether the writer's unqualified claim is damaging to this particular argument.
3. I will then examine the claim for an exception. After looking for qualifying words in the claim, the next step is to determine what the writer considers to be the situations in which the writer's claim doesn't apply. In other words, it is necessary to identify any exceptions the writer makes to her claim.
The author develops the connection between language and cultural preservation in the text; by highlighting that many dialects can exist within the same Language.
<h3>Language, Dialect and Cultural preservation as in the Passage</h3>
The author's intention as observed in the passage is to indicate to the reader that, many dialects can exist within the same language.
On this note, it follows that Quechua words exist in the text for this reason.
Read more on languages and dialect;
brainly.com/question/20032366
<span>A. When is not answered.
(You could also argue that E: Where is not answered, although it is implied that it will be done nationally)
The sentence tells Who: The National Cereal Corporation, What: a free picture book, Where: Nationally, and Why: to promote reading</span>
Jonas thinks about his experience on the playing field after watching his father release the baby because it was another instance of the community members not truly grasping the concept of death. His friends couldn’t understand that war was a serious matter because it involved suffering and death because they couldn’t understand why those were so bad, and his father couldn’t understand that the death of the baby just because it was slightly smaller than its twin was significant because he couldn’t understand the grave (pun unintended) significance of death. Jonas, however, can, as a result of his experiences of being a Receiver.
Hey daisy about now I am not much sure about what I will be planning for this weekend but as soon as I know I will let you know and if then maybe we can go to the nearest mall we might just also eat Chinese food or take out if you’ll love, but I will totally email you back and let you know .