We can actually deduce that the two claims that are supported by the information in the passage are:
- Concussions are largely prevalent in high school athletes.
- Following an injury, athletes should rest until their symptoms return to normal levels.
<h3>What is information?</h3>
Information is known to be a body of data, facts, evidences, etc that one gets from learning. To get an information, one needs to have been taught or informed about it.
We can see here that the above two claims are actually supported by the given information in the passage.
Learn more about information on brainly.com/question/1299137
#SPJ1
Answer:
Please order my sandwich without any toppings, I am allergic to tomatoes and onions.
Explanation:
It would be best with a semi-colon but I don't see an answer choice for that.
So this one is the next best option.
The letters always change. They are never the same as someone else’s.
Answer:
The narrator realizes that the god was a man.
Explanation:
The paragraph you were given is the following:
At first I was afraid to approach him—then the fear left me. He was sitting looking out over the city—he was dressed in the clothes of the gods. His age was neither young nor old—I could not tell his age. But there was wisdom in his face and great sadness. You could see that he would have not run away. He had sat at his window, watching his city die—then he himself had died. But it is better to lose one's life than one's spirit—and you could see from the face that his spirit had not been lost. I knew, that, if I touched him, he would fall into dust—and yet, there was something unconquered in the face.
The correct option is the third one. Initially, he was afraid to approach, but then the fear left him and he decided to continue observing the god, who turned out to be a man and died along with his city. There is nothing telling us that the narrator is feeling as powerful as a god, or that he distrusts the spirits. The only mention of a spirit is the person's spirit, the one that must not be lost.
It took plae in the woods after he survived all the obsticle that were thrown at him from mmother nature