Answer:
Petroleum is a fossil fuel, meaning that it has been created by the decomposition of organic matter over millions of years. Petroleum is formed when large quantities of dead organisms–primarily zooplankton and algae–underneath sedimentary rock are subjected to intense heat and pressure.
Answer:
All cells are made from the same major classes of organic molecules: nucleic acids, proteins, carbohydrates, and lipids.
Explanation:
Answer:
Since omni- means all, then we know that omnivores will eat a lot of things
Explanation:
And omnivores do eat both meat and vegetation
The correct answer is this: ZEITOUN SPOT FISH SWIMMING IN THE FLOOD WATER.
The passage given above was drawn from an account of Hurricane Katrina by Dave Eggers. In the passage, he described the hurricane experience as an apolycapses, thus likening the event to the great destruction that will befall the earth at the end of the world as recorded in the bible in the book of Revelation. The hurricane was so bad that those animals that can not fly were carried away in the flood, even the fish inside the water were affected.