Answer: Capable of being hot
Explanation:
Answer:
Good things come to those who wait.
Explanation:
According to the passage from the old Chinese fairy-tale "The Favorite of Fortune and the Child of Ill Luck.”,
The theme is most likely conveyed in this passage?
Answer:Parents and caregivers offer their children love, acceptance, appreciation, encouragement, and guidance. They provide the most intimate context for the nurturing and protection of children as they develop their personalities and identities and also as they mature physically, cognitively, emotionally, and socially.
Explanation:
<em>Why do some of the Jews think the move will be an improvement?</em>
<em>The correct answer is, “The ghetto will be administered by a Jewish council and police”. </em>
- <em>Some of the Jews think that their move will be an improvement because this guetto has its own council or Judenrat. A Judenrat was a Jewish-German-collaborative administrative agency imposed by Germans and was composed by Jewish. This was what made them think that it was an improvement, they thought they were never going to see again hostile faces, those “hate-laden stares…” Apart from this, Jewish thought this was the last place they were going to stay until the end of the war, until the arrival of the Red Army. However, in May 1944, the Judenrat said that the ghettos were going to be closed and the Jewish would have to move to and unknown destination. </em>